Houd u onze website in de gaten!

zondag 20 november 2011

Vaste klanten opruiming.......

Al onze vaste klanten zullen vandaag deze e-mail in hun mailbox aantreffen. Mocht u de email gemist hebben en u wilt toch gebruik maken van onze aanbiedingen dan kan dat uiteraard.
 
 
Beste klant,
 
Zoals u elk jaar van ons gewend bent hebben wij in de maand december spectaculaire aanbiedingen om het oude jaar uit te luiden.
Omdat wij u waarderen als vaste klant van 't Hobbyhoekje willen wij u graag nu alvast in de gelegenheid stellen om gebruik te maken van deze aanbiedingen. Bovendien heeft u als vaste klant recht op een aantal extra aanbiedingen.
 
Met ingang van dinsdag 22 november a.s. starten wij de volgende aanbiedingen:
 
- oudere collectie Moda stoffen maar ook een aantal recentere series zoals bv Dominique, Breakfast at Tiffany's, Howard Marcus collection for a cause de series Hope en Faith;
8,50 per meter
- kerststoffen (met o.a de Modaseries Falalalala (french general) en Grace (3sisters);
10 euro per meter
- batikstoffen; 3 meter halen 2 betalen
- daglichtlamp; € 32,50
- de voorgesneden flannellapjes van 0,50 bij 1.10 8 euro per stuk; 5 halen 4 betalen
- Free Spirit stoffen de hele collectie 6 euro per meter
 
Voor alle aanbiedingen geldt; op = op!!!
 
De stoffen snijden we vanaf een halve meter
 
Onze beroemde verrassingsdoos is ook weer te bestellen via onze webwinkel. Uiteraard kunt u deze ook gewoon in de winkel afhalen! Voor € 39,50 ontvangt u een doos gevuld met 6 meter stof, een boek, een lineaal en nog veel meer leuks!
 
Wist u dat wij ook een uitgebreide collectie breiwol hebben? Op deze afdeling hebben wij ook vanaf dinsdag 22 november diverse leuke kortingen;
 
Breiwol van Lana Grossa, Phildar en Rowan met 50% korting!!
 
Speciaal voor onze vaste klanten zullen wij op zondag 27 november geopend zijn van 11.00 tot 16.00 uur. 
 
Bovenstaande aanbiedingen gelden alleen in de winkel in Huissen en niet in de webwinkel. Onze reguliere eindejaarsopruiming zal starten op dinsdag 6 december.
 
Graag tot ziens in Huissen!